Přespolní běh - postup na kraj

02.10.2015 06:35

Ve čtvrtek 24.9.2015 se v Jilemnici ve sportovním areálu na Hraběnce konalo okresní kolo v přespolním běhu, kterého se zúčastnilo družstvo chlapců i dívek z GIO Semily a nevedlo si vůbec špatně. 

V kategorii starších žákyň a studentek stř. škol obsadilo celkové 2. místo, kdy individuální bronz získala Magdalena Šlaufová. Družstvo dívek startovalo ve složení Magdalena Šlaufová, Kateřina Závěrková, Michaela Medková, Petra Loumová, Karolína Švitorková. V samotném závodě se neztaratily v individuálních kategoriích Pavlína Drmlová a Anna Tvrzníková.

Družstvo starších žáků a studentů stř. škol obsadilo v týmech celkově 1. místo, kdy se blýsknul zlatem v individuální kategorii Jakub Novotný. Družstvo chlapců startovalo ve složení Jakub Novotný, Tomáš Lukeš, Jan Pekárek a Matěj Greenwood. 

Oběma družstvům jak chlapcům tak dívkám patří velká gratulace, neboť si zajistilo postup do krajského finále, které se uskuteční 14.10.2015 v Jablonci n. Nisou v Břízkách.

A abychom nezapomněli na nejstarší kategorii studentů stř. škol, kdy na prvních třech místech skončili Daniel Kouble, Josef Kučera a Jan Jareš.